Інтернет магазин шин і дисків


097-91-991-36
097-43-777-88

Пошук шин по розміру
Підбір шин по авто
Залишити відгук
tire animation

Зачекайте ваш запит обробляється

215/55 R17 98T XL ARCTERRAIN W860 STARMAXX

Доставка

  • Доставка товарів здійснюється транспортною компанією Нова Пошта за рахунок покупця
  • Можливий самовивіз у м. Львів

Оплата

  • Готівкова оплата здійснюється при отриманні товару
  • Безготівкава оплата здійснюється після оформлення замовлення
Детальніше

Опис:

Виробництво постійно розширювалося, модернізувалося, і зрештою підприємство стало виробляти шини для індустріальної, комерційної, сільськогосподарської та іншої автотехніки. А у 2005 році керівництвом концерну було ухвалено рішення про формування структурного підрозділу, що випускає шини для автомобілів. Нову лінійку продукції було виведено ринку під брендом Starmaxx.

В даний час це одна з найвідоміших і найшанованіших торгових марок на міжнародному ринку шинної продукції. Колеса Starmaxx відвантажуються у понад 100 країн світу, вони популярні у автомобілістів завдяки оптимальному співвідношенню вартості, ходових характеристик, конструктивної надійності та експлуатаційного ресурсу. Розробкою, проектуванням, виробництвом шин Starmaxx займається понад 2 тис. осіб, які працюють на підприємствах концерну у різних країнах світу.

Компанія має свої лабораторії, конструкторські та дослідницькі центри, тестові майданчики. Це дозволяє виробляти шини бездоганної якості, що підтверджується під час випробувань на спеціалізованих полігонах, а також у лабораторних умовах та на різних виробничих стадіях. На всю лінію турецький виробник надає свою фірмову гарантію.

Надійність, якість, хороші ходові показники шин Starmaxx підтверджені успішною сертифікацією ISO 9001, ISO 14001 та ін. Під цим брендом на світові ринки поставляється колісна продукція для тракторів та вантажівок, дорожньої та будівельної спецтехніки, сільськогосподарських машин. З 2014 року шини Starmaxx почали надходити на заводські конвеєри для штатного оснащення тракторів New Holland та CaseIH. Це свідчить про їх високу надійність, готовність до екстремальних навантажень, а також тривалий робочий ресурс.

Асортименти шин Starmaxx регулярно поповнюється, компанія постійно пропонує покупцям нові моделі своєї продукції. Кожна з них перед серійним виробництвом проходить комплекс жорстких попередніх випробувань на міцність, коефіцієнт зчеплення з різними типами покриттів, ефективність гальмування, стабільність ходових показників за різних навантажень та умов експлуатації, а також на відповідність іншим критеріям.

215/55 R17 98T XL ARCTERRAIN W860 STARMAXX

Ціна: 2905 грн

- нема відгуків
Знайшли дешевше? Повідомте нас

Кількість:

Характеристики:

Сезон:

(Зима)

Виробник:

STARMAXX

Модель:

Xl Arcterrain W860

Залишок:

6 шт.

Ширина/профіль:

215/55

Діаметр:

R17

Рік:

2022

Індекс навантаження:

98

Індекс швидкості:

T

Тип:

Легкові

Клас:

Клас ефективності палива:

Клас зчеплення на мокрій дорозі:

Значення зовнішнього шуму:

Опис:

З надією на Ваше розуміння:

Вказана вартість дійсна тільки на момент оформлення замовлення!

Якщо Вам необхідно придбати менше 4-х одиниць товару, то вартість може бути вище зазначеної, але не більше ніж на 5%!

Бувають рідкісні випадки, коли у нас немає можливості продати менше 4-х одиниць товару!

Залишити відгук

Відгуки покупців

Даний товар ще не має відгуків