Warning: Declaration of Controller_article::action_index($url) should be compatible with Controller::action_index() in /var/www/html/v7-shyny.ua/application/controllers/controller_article.php on line 0
Литі диски: чи варто ставити? Диски, шини для авто. Інтернет-магазин auto-koleso.com.ua

Інтернет магазин шин і дисків


097-91-991-36
097-43-777-88

Пошук шин по розміру
Підбір шин по авто
Залишити відгук
tire animation

Зачекайте ваш запит обробляється

Давно минули ті часи, коли на всіх машинах красувалася однакова штампування. Зараз ринок багатий всілякими литими дисками, за допомогою яких можна легко змінити зовнішній вигляд свого авто. Але які у них переваги?

По-перше, литий диск сам по собі легше звичайних сталевих, в деяких випадках майже на 50 відсотків, що безсумнівно додасть плавність ходу і менший знос. Якщо згадати фізику зі шкільного курсу, то відразу стане ясно, що при зменшенні ваги тіла, що рухається його швидкість буде пропорційно зростати.

По-друге, литий диск за допомогою останніх технологій виготовлення може втілити в реальність будь-яку дизайнерську задумку в життя. Вибір литих дисків настільки багатий, що навіть важко порахувати кількість різних моделей.

Якщо порівнювати ціни на звичайні сталеві диски і на литі, особливо для іномарок, то можна помітити, що литий диск буде коштувати ненабагато вище, виключенням є ексклюзивні диски тютінгових ательє.

Іншими словами поставити на свій автомобіль литі диски зараз всім по кишені. Правда стереотип м'якості алюмінію дає свої плоди: багато споживачів вважають, що литі диски більш схильні до деформацій і руйнування. Але тут вони як раз не праві. Такі диски виробляються не з самого алюмінію, а з його сплавів.

Якщо не враховувати критичні удари, то можна сказати що легкосплавні диски практично вічні. Адже з таких сплавів виготовляють багато деталей навіть для двигуна автомобіля. Прикладом можуть служити поршні в двигунах внутрішнього згоряння.

У будь-якому випадку не варто забувати що такі диски також повинні проводиться за певним ГОСТу, інакше можна нажити собі багато серйозних неприємностей.