Інтернет магазин шин і дисків


097-91-991-36
097-43-777-88

Пошук шин по розміру
Підбір шин по авто
Залишити відгук
tire animation

Зачекайте ваш запит обробляється

Наддеформоване місячне колесо

Наддеформоване місячне колесо Інженери лабораторії Venturi Group, що базується у Фрібурзі, Швейцарія, створили унікальне наддеформоване місячне колесо. Воно буде використовуватися на Venturi Astrolab FLEX, який буде доставлений на Місяць у 2026 ракетою Space X Starship. Коли місяцехід буде введено в експлуатацію на південному полюсі Місяця, де переважають екстремальні температури (від -90°C до -230°C), чотири колеса, що підтримують двотонний апарат (включаючи корисне навантаження), деформуватимуться, щоб поглинати нерівності ґрунту. Колеса повинні пройти не менше 1000 кілометрів і протистояти сильному випромінюванню з південного полюса.

Читати далі

BFGoodrich Elite-Force T/A

BFGoodrich Нові BFGoodrich Elite-Force T/A - спеціалізовані всесезонні шини для переслідування, що відповідають унікальним вимогам правоохоронних органів. «Ці шини реагують на надзвичайні ситуації в будь-яких умовах, від водіння в зливу до руху гравійними дорогами. Вони можуть відповісти на будь-який виклик у найсуворіших умовах», випливає із заяви бренд-директора BFGoodrich Tyres.

Читати далі

Michelin представила Air X Skylight

Michelin На 54-му Паризькому авіасалоні Michelin представила Air X Skylight - призначені для комерційної авіації легковажні шини, вага яких порівняно з літаковими шинами попереднього покоління була зменшена на 10-20%. Це значне зниження ваги супроводжується підтримується покращеними характеристиками зчеплення у більш довгостроковій перспективі, а також можливістю знизити витрати на технічне обслуговування та транспортування. Термін служби Michelin Air X Sky Light на 15-20% більше, ніж у попередниць.

Читати далі

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/session) in Unknown on line 0